Kuva: Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen kuvapankki, kuva ei liity tähän uutiseen.

Vesilahdella palaneesta rakennuksesta löytyi vainaja – tutkitaan törkeänä tuhotyönä

Hätäkeskukseen ilmoitettiin lauantaina aamuyöllä Vesilahdella syttyneestä tulipalosta. Kun pelastuslaitos ja poliisi menivät paikalle, neljä rakennusta oli ilmiliekeissä. Kyseisessä pihassa oli päärakennus ja yhteensä viisi niin sanottua talousrakennusta.

Yhdestä palaneesta rakennuksesta löytyi vainaja. Poliisi tutkii hänen menehtymistään kuolemansyyn selvittämisenä. Vainajasta tai vainajaan liittyvistä muista olosuhteista ei kerrota tarkemmin julkisuuteen, koska kuolemansyyn tutkinta on määritelty laissa salassa pidettäväksi.

– Ottaen huomioon rakennusten välinen yhteys toisiinsa sekä palotapahtumat rakennuksissa vahingon mahdollisuus on pystytty rajaamaan ulkopuolelle, poliisi muotoilee.

Tulipaloa tutkitaan törkeänä vahingontekona.

– Esitutkinnassa ilmenneiden seikkojen perusteella palolla ei ole aiheutettu tuhotyön tekotapatunnusmerkistön edellyttämää konkreettista tai abstraktia yleistä hengen ja terveyden vaaraa, eikä yleistä omaisuutta tuhoutunut palossa, vaan kyseessä on yksityisomistuksessa oleva kiinteistö, jonka välittömässä läheisyydessä ei ole ollut muiden omistuksissa olevia rakennuksia, joihin palo olisi voinut tarttua, poliisista selostetaan.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: kuollut, tulipalo, vahingonteko, Vainaja, Vesilahti