Nainen pakeni ex-miestään ambulanssiin

Ambulanssin henkilöstö koki yllätyksen sunnuntai-iltana puoli yhdentoista aikaan pysähtyessään tauolle liikennemyymälälle Salossa.

Ambulanssin pysähdyttyä mieshenkilö oli tullut pyytämään sen henkilökunnalta apua naisystävälleen. Kun ensihoitajat olivat puhuttaneet naista, olikin paljastunut, että nainen oli joutunut miehen seuraan vasten tahtoaan. Kyseessä oli naisen ex-mies.

Ensihoitajien otettua naisen sisälle ambulanssiin sen kuljettaja oli siirtänyt ajoneuvon läheiselle pysäköintialueelle.Tällöin ulkopuolelle jätetty ex-mies oli kiihtyneenä hakenut kyseisen naisen auton ja ajanut sitten auton ambulassin eteen estäen ambulanssin kulun. Tämän jälkeen mies oli tullut autosta, noussut ambulanssin puskurille ja alkanut hakata auton tuulilasia nyrkeillään saaden tuulilasin säröille.

Havaitessaan poliisiauton lähestyvän mies oli lähtenyt ajamaan karkuun naisen autolla. Lyhyen ajomatkan jälkeen mies oli kuitenkin hylännyt auton ja jatkanut pakoaan jalan. Poliisipartio tavoitti lyhyen takaa-ajon jälkeen miehen.

Kyseinen kirkkonummelainen mieshenkilö on poliisin entuudestaan tuntema. Hänellä on vuoden ajalta ajo-oikeudetta ajoja 23 kappaletta.

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: ambulanssi, ex-mies, Nainen pakeni, Salo