34v naisopettaja käytti hyväkseen 12v oppilasta – menivät naimisiin linnatuomion jälkeen!

58-vuotias Mary Kay Letourneau menehtyi maanantaina aggressiiviseen syöpään. Kuolinuutinen sai kansainvälisen median muistelemaan yhdysvaltaisnaisen hyvin poikkeuksellista elämäntarinaa.

Vuonna 1996 Letourneau toimi kuudennen luokan opettajana. Hän ryhtyi kesäloman aikana seksisuhteeseen 12-vuotiaan oppilaansa kanssa. Suhde tuli poliisin tietoon, kun naisen aviomies löysi pojan kirjoittaman rakkauskirjeen ja teki asiasta rikosilmoituksen. Pariskunnalla oli neljä lasta.

Letourneau sai tuomion lukuisista lapseen kohdistuneista raiskauksista. Hän oli rikosten aikaan 34-vuotias. Letourneau passitettiin vankilaan, jossa hän synnytti kolmen kuukauden istumisen jälkeen uhrinsa siittämän lapsen. Synnyttämisen jälkeen nainen päästettiin ehdonalaiseen. Hän kuitenkin harrasti jälleen saman pojan kanssa seksiä ja tuli toistamiseen raskaaksi. Letourneau joutui telkien taakse seitsemäksi vuodeksi.

Tapauksen tekee erittäin poikkeukselliseksi se, että tuomittu ja uhri avioituivat vankilatuomion suorittamisen jälkeen. He ehtivät olla naimisissa 14 vuotta ennen kuin mies haki eroa vuonna 2017. Hän oli tuolloin 33-vuotias.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: kuollut, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, Mary Kay Letourneau