Samuel Little on kuollut – 93 henkirikosta tunnustanut sarjamurhaaja ehti istua tuomiostaan vain 6 vuotta

80-vuotias Samuel Little kuoli eilen Kalifornian osavaltiossa sijaitsevassa sairaalassa. Mies pitää nimissään epävirallista ennätystä ”Amerikan pahimpana sarjamurhaajana”. Littlen kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa, mutta hän ehti olla sairaalahoidossa ennen menehtymistään.

Little tuomittiin vuonna 2014 kolmen naisen murhasta kolmeen elinikäiseen vankeusrangaistukseen sikäläisen lain mukaisesti. Mies alkoi kuitenkin tunnustaa kymmeniä muita henkirikoksia vuonna 2018. Hän myönsi tappaneensa yhteensä 93 maista kuristamalla vuosien 1970 ja 2005 välisenä aikana.

Little piirsi poliiseille kasvokuvia uhreista. Tutkinnan avulla on pystytty varmistamaan 50 tunnustuksen todenperäisyys. Suurin osa uhreista oli huumeriippuvaisia tai prostituoituja. Lukuisten naisten kohdalla tapauksia ei oltu aikonaan edes tutkittu henkirikoksina. Kymmeniä Littlen piirustuksissa esiintyneitä naisia on yhä edelleen tunnistamatta.

Mies ei osoittanut minkäänlaista katumusta tekoihinsa liittyen. Päin vastoin, hän näytti jopa voitonmerkkiä oikeussalissa uhrien omaisten silmien edessä. Little selosti ”tehneensä sen, mitä jumala oli hänet määrännyt tekemään”.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: kuollut, kuristaminen, Samuel Little, sarjamurhaaja