35v mies kuskasi neljää naisruumista ostoskärryissä

Poliisi tutkii Yhdysvalloissa Virginian osavaltiossa epäillyn sarjamurhaajan tehtailemia henkirikoksia. Erityisen poikkeuksellista tapauksissa on se, että valvontakameratallenteiden perusteella Anthony Robinson, 35, on kuljettanut ruumiit piilopaikkaan ostoskärryillä.

23. marraskuuta Annandalesta löytyi kahden naisen ruumiit. Heidät tunnistettiin Allene Redmoniksi, 54, ja Tonita Smithiksi, 39. Robinsonia vastaan on jo nostettu syytteet naisten murhiin liittyen.

Keskiviikkona poliisi tiedotti, että Alexandriasta oli löydetty niin ikään kahden naispuolisen vainajan jäänteet. Heidän ruuminsa oli piilotettu konttiin. Toinen uhreista on mitä ilmeisimmin syyskuussa kadonnut Cheyenne Brown, 29. Hänet on tunnistettu tatuoinnin perusteella, mutta tarkemmat tutkimustulokset eivät ole vielä valmistuneet.

Tutkinnan perusteella Robinson oli tavannut naiset treffisivustolla. Hän oli sopinut uhrien kanssa tapaamisen motelliin. Poliisi ei ole kertonut henkirikosten tekotapaa, mutta naisten on kuvailtu kuolleen sanoin kuvaamattoman hirveällä tavalla.

Lähde: The Sun.

 

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, murha, sarjamurhaaja