Tuomittu

36v naisopettaja tuomittiin useista seksuaalirikoksista – tarjoili spermaleivoksia oppilaille

Yhdysvalloissa Lousianan osavaltiossa julistettiin tällä viikolla tuomio laajasta seksuaalirikosvyyhdistä. Opettajana työskennellyt Cynthia Perkins, 36, sai 41 vuoden linnatuomion. Hänellä ei ole mahdollisuutta armahdukseen kesken vankeusrangaistuksen.

Kovasta tuomiosta huolimatta taustalla oli naisen syyttäjän kanssa tekemä sopimus. Näin vältyttiin myös siltä, että seksuaalirikosten uhrien ei tarvinnut todistaa oikeudessa.

Samasta rikosvyyhdistä syytetään tuomitun ex-miesystävää. Hänen osaltaan oikeudenkäynti on vielä kesken. Miestä pidetään rikosvyyhdin päätekijänä. Hän työskenteli tekojen aikaan poliisiasemalla, mutta hän ei kuitenkaan toiminut poliisina.

Yhteensä ex-pariskuntaa vastaan nostettiin syytteet 150 rikoksesta. Rikosnimikkeinä on muun muassa lapsen raiskaus ja alle 13-vuotiaan lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Lisäksi tekoihin liittyy lapsipornon kuvaamista.

Eräs rikoksista liittyy naisopettajan oppilaille tarjoilemiin leivonnaisiin. Hän oli laittanut silloisen miesystävänsä spermaa taikinan joukkoon.

Lähde: The Sun.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen raiskaus, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö