48v naisen härski pettäminen päättyi aviomiehen tappamiseen – rakastavaiset harrastivat surmatyön jälkeen seksiä

Iso-Britanniassa on annettu tuomio 64-vuotiaan miehen murhasta. Uhrin vaimon Melanie Wrightin, 48, ja Barry Chapmanin, 34, todettiin piesseen uhrin hengiltä. Henkirikos tapahtui 25. toukokuuta Peterboroughissa pariskunnan kotona. Tuomioiden pituus julistetaan joulukuussa.

Taustalla oli erikoinen kolmiodraama. Pariskunta oli majoittanut nuoremman miehen luokseen viime joulukuussa tämän jouduttua asunnottomaksi. Ulkopuolisille nuorimies ja nainen esittäytyivät serkuksina, vaikka heillä ei ollut minkäänlaista sukulaisuussuhdetta. Henkirikoksen jälkeen kävi ilmi, että uhri oli epäillyt kaksikolla olevan suhde. Hän oli kertonut asiasta tuttavalleen.

Surmapäivänä kolmikko vietti uhrin syntymäpäivää. Naapuri hälytti paikalle poliisit kuultuaan asunnosta tappelun ääniä. Virkavallan mennessä paikalle ulko-ovi oli sepposen selällään auki ja koirat juoksivat ympäriinsä. Tuomitut väittivät, ettei asunnossa ollut muita. Poliisit menivät kuitenkin tutkimaan asunnon.

He löysivät uhrin makaamasta tajuttomana ja yltä päältä veressä. Poliisien ja ensivasteen elvytyksestä huolimatta mies kuoli vammoihinsa paikan päällä. Häntä oli hakattu ja potkittu ympäri kehoa. Lopullinen kuolinsyy oli päänalueen vammat.

Vaimo yritti ensin selättää vastuun teosta nuoremman miehen vastuulle. Hän väitti itsekin joutuneensa tämän pahoinpitelyn kohteeksi. Rakastavaisten julman teon teki vielä härskimmäksi se, että he olivat harrastaneet seksiä uhrin maatessa henkitoreissaan lattialla.

Lähde: Mirror.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, kolmiodraama, murha, pettäminen