Mies ryyppäsi 6 viikkoa putkeen – kämppäkaveri kuolleena vieressä!

55-vuotias brittimies sai tällä viikolla tuomion kämppäkaverinsa murhasta. Henkirikos tapahtui viime vuoden huhtikuussa Coventryssa, miesten yhteisessä asunnossa.

Tuomittu, Matthew Chibnall marssi 1. kesäkuuta poliisiasemalle ja tunnusti tappaneensa 57-vuotiaan kämppäkaverinsa. Poliisit löysivät uhrin nojatuolista. Miestä oli isketty veitsellä selkään. Nojatuolin selkänojassa oli kaksi veitsen iskemää.

Tuomittu yritti väittää tekoa vahingoksi. Hän selosti oikeudessa lyöneensä nojatuoliin veitsellä saadakseen kämppäkaverinsa huomion. Jonkinlaista sanailua oli kuulemma ollut ennen tekoa. Oikeus ei tarinaa uskonut. Tuomari totesi, että tuomitulla olisi ollut mahdollisuus soittaa hätäkeskukseen ja pyytää kaverilleen apua. Sen sijaan tämä antoi uhrin kuolla vammoihinsa.

Henkirikoksen jälkeen tuomittu oli asunut asunnossa kuuden viikon ajan ja ryypännyt. Hän oli hakenut lisää viinaa useaan otteeseen ja maksanut ostokset kuolleen kämppäkaverinsa kortilla. Kun tili oli tyhjä, tuomittu lähti tunnustamaan tekoaan poliisille.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, murha, Puukotus