Body-tagin alkuskriptit

93-vuotiaan miehen kämppään tuli vesivahinko – raivostui niin, että kosteus on enää ongelmista pienin!

Viime viikolla Las Vegasissa jouduttiin pidättämään poikkeuksellisen iäkäs henkilö murhan yrityksestä epäiltynä. Tapahtumat olivat saaneet alkunsa, kun 93-vuotiaan miehen asuntoon oli tullut vesivahinko. Vanhus asuu isossa asuntokompleksissa, jonka asioiden hoitamista varten on oma toimisto.

Mies oli astellut sisään toimistoon ja ryhtynyt sättimään henkilökuntaa. Yksi työntekijöistä oli soittanut jo tuossa vaiheessa hätäkeskukseen. Valvontatallenteista on nähtävissä, kuinka vanhus oli ensin ampunut seinään. Sen jälkeen hän oli ampunut kohti tiskin takana istunutta työntekijää. Uhri oli osuman seurauksena lyyhistynyt maahan ja kiemurrellut tuskissaan. Tämän jälkeen vanhus oli ampunut tätä vielä uudelleen.

Kun poliisit tulivat paikalle, he joutuivat ampumaan epäiltyä oven läpi. Luoti osui kuitenkin vain vanhuksen takkiin. Seuraavaksi poliisit ryntäsivät sisään toimistoon ja kaatoivat miehen maahan.

Sekä uhri että epäilty toimitettiin sairaalaan, mutta kummankaan vammat eivät ole hengenvaarallisia. Vanhus on kertonut kuulusteluissa, ettei hänen ollut tarkoitus tappaa ketään. Hän halusi kuulemma vain kovistella työntekijää.

Lähde: People.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Tapon yritys