Kuva: Facebook

Kadonneen naisen Facebook-sivulle ilmaantui karmiva kuva – pahin mahdollinen viesti omaisille!

Parikymppinen yhdysvaltalaisnainen ilmoitettiin perjantai-iltana kadonneeksi. Tottakai lähipiiri toivoo tällaisessa tilanteessa, että nuori aikuinen on jostain syystä halunnut lähteä hetkeksi omille teilleen. Tässä tapauksessa toivo kuitenkin hiipui melko nopeasti.

Varhain lauantaiaamuna naisen Facebook-profiiliin ilmestyi pahaenteinen kuva. Siinä oli jonkun toisen henkilön puhelin, josta oli näyttö säpäleinä. Kännykän päällä näyttäisi olevan verta, mutta tästä asiasta ei ole varmuutta. Kuvan lisäksi ilmaantui viesti, jossa luki ”enkö kieltänyt sinua koskemasta puhelimeeni”.

Profiiliin alkoi myös sadella kuvia miehestä, jota kadonneen naisen äiti ja sisko eivät tunnistaneet. Poliisi sai miehen henkilöllisyyden selville. Tämä väitti virkavallalle ostaneensa puhelimen kympillä ja postanneensa kuvia vahingossa naisen profiiliin.

Kadonneen äiti ja sisko ovat huolesta suunniltaan. Jo perjantai-illan tapahtumat antoivat viitteitä siitä, että jotain vakavaa on tapahtunut. Naisen sisko sai erikoisen puhelun. Tuntematon nainen ilmoitti, että sukulaisten olisi syytä soittaa hätäkeskukseen. Tässä vaiheessa varmuutta naisen kohtalosta ei ole ja poliisi tutkii asiaa. Alibi seuraa myös tilanteen kehittymistä.

Asiasta uutisoi Metro-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: kadonnut