Ruokakaupassa leijuneen vastenmielisen hajun syy selvisi – pakastimen takana työntekijä kuolleena!

28. marraskuuta vuonna 2009 Yhdysvaltain Council Bluffsissa asunut Larry Ely Murillo-Moncada katosi. 25-vuotiasta miestä etsittiin ahkerasti, tuloksetta. Kymmenen vuotta myöhemmin kadonneen karu kohtalo on viimein selvinnyt.

Murillo-Moncada työskenteli katoamisensa aikoihin No Frills -supermarketissa. Ruokakauppa jatkoi toimintaansa normaalisti seitsemän vuoden ajan työntekijän häviämisen jälkeen. Kolme vuotta sitten kauppa lopetettiin. Tämän johdosta liiketilaa ryhdyttiin tänä vuonna tyhjentämään.

Pakastekalusteen takana oli vastassa järkyttävä näky. Työmiehet löysivät sieltä selkeästi ihmiskehoon kuuluneita luita. Poliisin tutkimuksissa selvisi, että vainaja oli kymmenen vuotta sitten kadonnut kaupan työntekijä. Asia saatiin selville miehen vanhemmilta otettujen dna-näytteiden avulla.

Poliisi on tiedottanut, ettei tapaukseen epäillä liittyvän rikosta. Mitä ilmeisimmin Murillo-Moncada oli kiivennyt pakastimen päälle jonkinlaisen huoltotyön vuoksi ja pudonnut laitteen ja seinän väliin. Tilaa siellä on ollut  noin 40 senttiä. Poliisi epäilee, että avunhuudot eivät ole kuuluneet laitteiden aiheuttamien käymisäänien vuoksi.

Poliisin tiedotettua järkyttävästä löydöstä, kaupan entiset asiakkaat ovat kommentoineet tapausta sosiaalisessa mediassa. Monet kertovat huomanneensa pakastimen lähettyvillä vastenmielisen hajun. Eräs asiakas oli pitänyt lemua niin kuvottavana, ettei ollut enää tuon jälkeen halunnut astua kaupan ovista sisään.

Asiast uutisoi muun muassa Express-lehti.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: kadonnut, Vainaja