Käsittämätöntä toimintaa poliisilta – kuskaili kuollutta naista edestakaisin autollaan

Yhdysvalloissa New Jerseyn osavaltiossa työskentelevä poliisi päätyi toimimaan käsittämättömällä tavalla 1. marraskuuta tapahtuneen onnettomuuden jälkeen. Vapaalla ollut 25-vuotias virkavallan edustaja ajoi vahingossa autollaan päin jalankulkijaa. Naispuolinen uhri menehtyi, mutta varmuutta ei ole voitu saada siihen, kuoliko nainen välittömästi törmäyksen jälkeen.

Poliisimies ei nimittäin soittanut hätäkeskukseen. Niin ei tehnyt myöskään hänen kyydissään istunut toinen mies. Sen sijaan kaksikko poistui paikalta. He kuitenkin palasivat onnettomuuspaikalle useamman kerran. Viimeisellä kerralla he ottivat kuolleen naisen kyytiinsä ja ajoivat poliisin äidin luo. Tarkoituksena oli kysyä neuvoa, miten tilanteessa pitäisi toimia.

Käynnin jälkeen poliisimies ajoi jälleen takaisin onnettomuuspaikalle uhri kyydissään. Miehen isä oli soittanut hätäkeskukseen ja ilmoittanut tapahtuneesta. Kun poliisit menivät paikalle, kuollut nainen oli edelleen kollegan autossa.

Poliisimiestä syytetään muun muassa kuolemantuottamuksesta, heitteillepanosta ja hautarauhan rikkomisesta. Myös hänen äitinsä ja kyydissä ollut kaveri ovat saaneet syytteet, koska he eivät ilmoittaneet onnettomuudesta viranomaisille.

Lähde: Fox News

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: hautarauhan rikkominen, heitteillepano, kuolemantuottamus, onnettomuus, poliisi