KOMMENTOI: Minkä jutun haluaisit lukea Alibista?

Alibin toimitus kuuntelee lukijoita. Siispä kerro meille, minkä jutun haluaisit lähitulevaisuudessa lukea Alibin printtilehdestä.

Teksti: Alibi.fi

Kommentit

kuopion vasarasurmaajan teriveset kuva jakoon 🙂 se missä se näyttää keskaria

Vuoona 1988 Vantaan Kaivokselassa kadonneesta Erik Sarinista olisi mielenkiintoista lukea juttu. Mieshän katosi kuin tuhka tuuleen.

Jonkinlainen vaalikone olisu jees. Ehdokkailta voisi kysyä vaikka ”Onko feministeillä oikeus määrätä miten pornotähdet saavat elää?” Mutta niiden, jotka pelkäävät holhousyhteiskunnan kaatumista , ei tarvitse huolestua. Edistyspuolue kuitenkin saa ne maagiset 5000 nimeä kasaan viimeistään vuoden 2015 Eduskuntavaaleihin mennessä. Siis he vievät Piraattipuolue rp:n kanssa toinen toistensa äänet. Olen kuitenkin heidän kanssaan samaa mieltä siitä, että uhrittomista rikoksista ei tule rangaista. Esim. seksin ostaminen sellaiselta aikuiselta prostioidulta, joka tekee työtään täysin vapaaehtoisesti. Joskus saa kuulla ja lukea medioista miten ankeita asioita saattaa tapahtua, jos pieni ihminen pahasti ahdistetaan nurkkaan. Yhtiönne medioista ainakin Hymy Silmänruokaa voisi jakaa koko Maailmankaikkeuden kanssa: http://www.activeseti.org

Vuoden 2013 alkukeväästä Kuopiossa tapahtunut törkeä pahoinpitely, josta epäilty istuu tällä hetkellä Kuopion läänin vankilassa. Pahoinpidelty nyt myöhemmin kuollut, ilmeisesti muulla tavoin kuin pahoinpitelystä johtuen. Kuinka käy syytetyn hovioikeuskäsittely, kun asianomistaja on myöhemmin kuollut? Syyttäjän mielipide asiasta ja menehtyneen omaisten mielipide? Jatketaanko hovioikeudessa asian käsittelyä? Juttuna muutenkin mielenkiintoinen ja liian vähän mediassa käsitelty, miten käy jutun käsittelyssä käräjä- ja/tai hovioikeudessa, kun asianomistaja myöhemmin kuolee muuhun kun rikoksesta johtuneisiin vammoihin?

Olen lukenut ja kuullut miten Breivik on Norjalaisessa vankilassa eristyksissä osittain oman turvallisuutensa vuoksi, hieman samaan tapaan kuin Jammu aikoinaan.

Ilmeisesti Norjassa homma toimii hieman samaan tapaan kuin meillä täällä Suomessa, eli poliisivoimia leikataan ym.

Tarkoitan siis, että kunnon kansalaisia ei ole varaa suojella riittävän hyvin, mutta tappajien ympärivuorokautiseen suojelemiseen kyllä on aina varaa?

Mutta vaikka on väärin riistää toiselta ihmiseltä henki, niin on tavallaan kidutusta pakottaa sellainen ihminen elämään jolle elämä on yhtä helvettiä.

Eikö ole lainkaan yleistämistä sanoa ”itsemurhaa yrittäneet aina ja poikkeuksetta katuvat yritystään”? Mitä jos joku sanoo niin vain siksi, ettei joudu olemaan ikuisesti mielisairaalassa?

Ja loukkaako se yhtään mielipiteen vapautta, jos on pakko uskoa niiden naminamigurujen oppeja, jotka luulevat joillakin psyykenlääkkeillä tekevänsä talven kesäksi?

Helppohan heidän, joilla menee tosi hyvin on käyttää sellaisia sanoja kuin ”raukkamainen ja itsekäs teko”. Onko ihminen jokin näyttelyeläin?

Ajattelin Hymy-lehden puolella kertoa, miten minä itse valehtelen itselleni että maailma on hyvä paikka elää. Varoitan kuitenkin seksistisestä tekstistä.

Joku mielipidekysely siitä, moniko aikoo robottimaisesti noudattaa mahdollista seksinostokieltoa voisi olla jo lähitulevaisuudessa paikallaan…

Myös asunnottomuus voi lisätä rikollisuutta…

http://www.freebok.net/books/anttiho/view.html

…jos on esim. pakko varastaa ruokaa elääkseen.

Mynättylän kolmoissurman, lapsikaupan ja vapaamuurareiden kytköksistä kansainväliseen juutalaisten salaliittoon.

Suomen politiikkojen kytköksistä järjestäytyneeseen rikollisuuteen,kuten vapaamuurareihin.

jesse kumpulaisen mysteeri (surmattu??? suomussalmella)..epäilty/epäillyt.. !! siinä alibille juttua

Mitäs kävi kaunissaaren puukotetulle/puukottajalle juhannus 2013?

Juttu vankimielisairaaloista ja laitoksista. Esim myös kellokosken oikeuspsykiatrisesta osastosta.

Juttu vankimielisairaaloista ja vangeista kyseisissä laitoksissa ja heidän rikoshistoriastaan.

outokummussa tapahtuneesta henkirikoksesta äitienpäivänä .nainen tappoi miehen.

Toivo Sukarin ja Uudenkaupungin väliset maakaupat. Kaupunki myi ”ilmaiseksi” merenrantaa, ja Toivo realisoi välittömästi tehden 10 insinöörin vuosiansion parilla allekirjoituksella!

niitä kohtaloita mitä kätkeytyy mm. sanomalehtien pikku-uutisten taa – tietynlaista sosiaalista läpileikkausta

Poliisin suorittamasta uhkailusta Hämeen poliisissa. Ehdottomasti! Jalo Seppäsen touhuista myös mielellään.

Halpabussiyhtiö Omnibus, toimiiko laillisesti. Onko taustalla rahanpesua?

Ilkka Kanerva, Topi Sukari ja kaavoituspolitiikan lahjonta! Topin ja Uudenkaupungin välinen maakauppa?

mitä miettivät vuoden typerimmät rosvot kuten Forssan siwan ryöstäjät.. vai löytyyks tyhmempiä?

Se mitä tapahtui Lahdessa vuonna 2009. jousipyssyllä tappo…

Nuorisovankilasta; mitä nuorien päässä liikkuu siellä ollessa ja sen jälkeen? Miten joutuivat sinne? Etenkin sellaista ”tarinaa” mikä ei ala huonoista kotiolosuhteista ja vanhempien alkoholin käytöstä.. Eli vain nuorista ja heidän ”valinnoistaan”, heidän arkipäivästään vankilassa.

Tukiaisesta, lähinnnä siitä kun saanut tuomion ja tehnyt tämän jälkeen 3 epailtyä pahoinpitelyä, joista tehty rikosilmoitukset. Miten tämä vaikuttaa tuleviin tuomioihin. Voidaanko ottaa lain mukaan talteen jos teot jatkuvasti toistuvat?

Tutkikaapa Balkanilta sodan jälkeen Suomeen saapuneiden ja tänne asettuneiden kytkyjä entisten kotimaidensa rikollisorganisaatioihin sekä toiminnan vaikutusta Suomen rikollisuuteen. Etenkään pääkaupunkiseudulla tämä ei ole edes mikään varsinainen salaisuus. On tapauksia joissa kaverit käyvät aivan rehellisissä töissä ylläpitääkseen rehellistä profiilia mutta virallisen toimeentulon ulkopuolella harrastavat mm. huumeita, ihmiskauppaa/prostituutiota ja laitonta asebisnestä.

Outlawsin mahdollisesta suomeen tulosta olisi kiva lukea. Jotain ”kokelaskerhoja” kuulemma on jo lappeenranta-joensuu alueella.

Vielä enemmän kiinnostaisi lukea United Brotherhood- porukasta mitä tahansa juttuja. Erityisesti jonkin jäsenen haastattelua lukisin mielelläni.

Minä ostin ensimmäisen Alibin.kaikissa on ollut mielenkiintoisia juttuja..ostan edelleen.Huomaan että rikollisuus on lisääntynyt…

Oulun palkkamurhasta. Sitä voisi tonkasta vähän syvemmältä makeita juttuja olisi kerrottavana.

haluaisin lukea ja kiinostais semoin henkilö kun oisiko se ollut kati matilla joka murhasi monia ihmisiä on kai muutanut nimensä mut muistelen et lusi tuomionsa hämenlinnasa kiiti jo ettu käteen jos vaik jotain luetavaa löytyis

Elinkautisvanki ja voimamies Veli-Matti Huohvanaisesta, joka surmasi kolme miestä vuonna 1999.

Porin törkeästä ryöstöstä ja pahoinpitelystä jossa oli osallisena paikallinen nuorisokaksikko. tekovälineenä rautaputki.

Alibin kesäkuun numeron poliisiuutisissa oli Seinäjoella Törnäväntiellä tapahtuneesta murhasta. Siitä toivon juttua kun aikanaan käräjille tulee.

Pekka Erkkilän tarina ja Tarki Kangas.
Siinä olis jo uuttakin aineistoa.:)

Onerva ketolan kellarisurma itä-pasilassa, koska surma ei ole vieläkään selvinnyt

Haastatelkaa Juha-Pekka Ukkonen. Surmaaja joka tappoi ”vahingossa” rojahtamalla uhrin rintakehälle. Eka kerta meni läpi oikeudessa, mutta seuraavasta napsahti elinkautinen.

Tästä käynnissä olevasta Helvetin enkeleiden oikeudenkäynnistä ja sen taustoista.

Ehdottomasti Alavuden halveksittava ryöstömurha, jossa teinit tappoivat ja ryöstivät viattoman eläkeläisen raa’asti!

Oulun palkkamurhasta josta Alibi on onnistunut vaikenemaan hyvin. Vai onko ulkomaisen tilaama palkkamurha tabu.

TEHKÄÄ JUTTU HEINOLASTA LÖYTYNEESTÄ KENGÄSTÄ JA SEN SISÄLLÖSTÄ!

Toivon artikkeleita eri näkökulmista, etenkin sekä uhrin/omaisten että tekijän. Tätä teillä jnkv ollutkin, mistä kiitos!

nivalan puukotuksesta joka tapahtui eilen..millon seuraava alibi ilmestyy?

Samaa mieltä, Porin Pormestarinluodon parvekesurma A.Karats**** tekemänä.

Samoin Porin Matin kohtalo, joka päättyi kaivoon Pohjansahassa.

Ehdottamasti tämä viime joulukuussa sattunut Vantaan kaksoismurha on oltava seuraavassa numerossa.

Vanhoista jutuista voisi uudelleen käydä läpi kommentti nro. 25:ssä mainittu Porin parvekesurma vuodelta 1993, jonka teki Arto Karats****.

Kai Iisalmessa tapahtuneesta paloittelumurhasta tulee juttua Alibiin?

Alavuden murha,lehdet kirjoittavat että normaalit nuoret hakkasivat hengiltä eläkeläisen !
Sankarit esiin.

Merikarvialla poltettiin Trolsin koulu,tekijät tiedetään,Paatero nimismies ei saanut heitä linnaan,saivat kovat vakuutusrahat.niitä tuhlannut 30v

En tiedä onko jo tullut numeroa, tai onko jo ehdotettu, mutta selvittämättömistä henkirikoksista suomessa.

Mystisesti kadonneet suomalaisnaiset (esim. Merja Vaara, Piia Ristikankare, Maarit Haantie, Raisa Räisänen). Erityisesti tapaukset, joissa on syytä epäillä henkirikosta.

Mitä kuuluu Porin kilomiehille? Noin kymmenen vuoden takaa iso huumejuttu, jossa taisi pari häiskää kuollakin. Tekijät ilmeisesti vapaana jo?

Porin opiskelijasurma, mitä kuuluu tekijöille? Ovatko jo vapaana?

Porin Pastori, Herra Karats***, joka paiskasi vaimonsa parvekkeelta.

Case Kokemäen muurari, eli Kokemäen tapaus, jossa mies muurasi vaimonsa uunin sisään.

Case Ilkka Kanerva, voiko mitenkään välttää vankilaa?

Wanha tapaus Porin Ahlaisten Pohjansahasta, eli Porin matin kohtalo?

sorkkarauta tappaja tappoi toisen: sepi hyytisen 27.4,romaani surmat 1987! on kohta keski-pohjanmaan käräjillä.

Johanna Tukiaisen mukaan hän joutui murhayrityksen kohteeksi ollessaan sairaalassa muutama vuosi sitten Malarian takia. Lisäksi hän väittää, että heidän asuntoonsa murtaudeuttiin runsas vuosi sitten ja asunto tuhottiin täysin. Johanna väittää, että näistä on tehty rikosilmoitus ja poliisitutkinta on kesken. Toivon, että selvitätte, miten asian laita on. Mikäli tällaisia ei ole tutkinnassa, osoitatte hänet valehtelijaksi.Tukiainen haukkuu jatkuvasti poliisia tehottomuudesta ja että hän julkkiksena on joutunut ajojahdin kohteeksi. Minusta tällaiset väitteet pitää pystyä todistamaan.

Vantaan kaksoismurhasta infoa, koska jäänyt vaille mitään median huomiota!!!

Vantaan kaksoismurhasta infoa, koska jäänyt vaille mitään median huomiota!!!

Kerjäläisturismin mukana tulevasta järjestäytyneestä rikollisesta toiminnasta Suomessa sekä muissa pohjoismaissa. Toimintatavoista, organisoitumisesta, toiminta-alueista, -ajoista, tuomioista, valvontakäytännöistä ja yrityksistä tehdä asialle jotain.

Ulkomaalaisten rikoksentekijöiden karkotuksista. Johanna Tukiaisen lusimisesta.

Alibikin uskaltaa näköjään avata kommentoinnin 😉 Olisiko mahdollista avata kommentointi myös muihin juttuihin?

Haluaisin lukea jutun alan harrastajista.

Ev.lut. kirkon pedofiilipapit ja ortodoksien tekopyhä erillislupa homoseksuaalisuuteen vain papeille ja munkeille kaipaisi totista kaivelua. Olisiko aika lopettaa hyssyttely?

Huumekaupasta raporttia. Raporttia käyttäjistä, pikkudiilereistä ja isommista pomoista. Kotikasvatus räjähtänyt käsiin niin joku elämäntapahippi kertomaan tarinansa.