Body-tagin alkuskriptit

Laajat vesistöetsinnät: Karoliina Kestiä ei löytynyt

Poliisi jatkaa edelleen Tampereella kadonneen 15-vuotiaan Karoliina Kestin etsintää. Pirkanmaan poliisi on pyytänyt  Rajavartiolaitokselta virka-apua tiettyjen vesialueiden etsintään. Suomenlahden merivartiostosta on ollut vedenalaiseen etsintään soveltuvaa kalustoa ja sukeltajia 26.-29. elokuuta välisenä aikana. Vesistöetsintöjä on suoritettu yhdessä poliisikoirien kanssa. Etsintäalueina ovat olleet Likolammi ja Mustalammi sekä Pyhäjärven puolella Villilänniemi. Etsinnät ovat ulottuneet aina Rajasalmen siltojen Nokian puoleisille alueille asti. Etsinnät eivät ole tuottaneet tulosta. Ne on toistaiseksi lopetettu eikä niiden jatkamisesta ole päätetty.

Poliisi pyytää edelleen ihmisiltä havaintoja. Poliisi ei ole vieläkään tavoittanut katoamisyönä Nokiantiellä bussipysäkillä ollutta BMW autoa eikä sen vieressä olleita henkilöitä. Poliisi pyytää edelleen BMW:stä ja vieressä olleista henkilöistä vihjeitä.

Poliisi pyytää havaintoja myös muista henkilöistä ja ajoneuvoista, jotka ovat liikkuneet katoamisyönä katoamispaikan läheisyydessä.

Havainnot voi soittaa poliisille numeroon 050 399 8024 tai sähköposti pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi.

Teksti:Mika Lahtonen