Lahtelaisasunnossa kuollut isä ja tajuton poika

Lahden poliisi tutkii tapausta, jossa Mukkulassa sijaitsevasta kerrostalohuoneistosta löytyi kuolleena keski-ikäinen mies. Hänen 32-vuotias poikansa oli asunnossa tajuttomana.

Koirat ulisivat

Naapurit hälyttivät poliisin, koska yhdestä huoneistosta kuului häiritsevää koirien haukuntaa ja ulinaa. Koirat olivat nälissään, isäntä kuollut ja isännän poika tajuttomana. Tapaus paljastui jo viime keskiviikkona, mutta poliisi tiedotti siitä vasta eilen.

Ei väkivaltaa

Poliisin mukaan isästä tai pojasta ei löytynyt minkäänlaisia merkkejä väkivallasta. Asunnossa oli nautittu olutta, mutta esimerkiksi tappelun jälkiä siellä ei ollut. Poika on edelleen sairaalassa tajuttomana. Isälle on tehty ruumiinavaus ja kuolemansyytä selvitetään pikaisesti.

Kahta kuulusteltu

Asunnossa oli ollut vieraisilla keski-ikäinen mies ja nainen, jotka kuitenkin poistuivat sieltä. He palasivat asuntoon toteamaan, että isä ja poika olivat liikkumattomina paikoillaan. Poliisi pidätti miehen ja naisen kuulusteluja varten. Heidät on vapautettu, mutta heitä epäillään pelastustoimien laiminlyönnistä ja kuolemantuottamuksesta.       

Teksti: Alibi.fi