Melkoiset häät – sulhanen esitteli sukukalleuksiaan, löi tarjoilijaa, rauhoittui vasta etälamauttimella

Yhdysvaltain Philadelphiassa nostettiin keskiviikkona syytteet 31-vuotiasta miestä vastaan. Taustalla oli viime marraskuussa järjestetyt häät, joissa syytetyn olisi pitänyt keskittyä tuoreeseen vaimoonsa. Toisin kuitenkin kävi. Sähköä oli kyllä ilmassa, mutta se ei suinkaan johtunut rakkaudenhuumasta vaan poliisin käyttämästä etälamauttimesta.

Ensinnäkin sulhanen iski silmänsä teini-ikäiseen tarjoilijattareen morsiamen sijaan. Hän oli ehdotellut suutelemista ja käynyt nuoreen naiseen käsiksi. Kaiken huipuksi hän oli tarjonnut tälle 100 dollaria mahdollisista palveluksista ja esitellyt itseään vaatteita riisumalla.

Jossain vaiheessa syytetty oli yrittänyt mennä alkoholijuoman kanssa ulos ravintolasta. Miespuolinen työntekijä oli puuttunut tähän. Sen seurauksena sulhanen mojautti tarjoilijaa nyrkillä.

Muutenkin syytetyn käytös oli ollut sopimatonta, varsinkin kun kyseessä oli omat häät. Hän oli häröillyt ympäriinsä ja milloin tuuppinut ketäkin.

Paikalle jouduttiin hälyttämään poliisit. Sulhanen yritti paeta paikalta pyrkimällä lähistölle tilatun bussikuljetuksen kyytiin. Siinä vaiheessa virkavalta katkaisi matkanteon etälamautinta käyttämällä.

Sulhaselle luettiin syytteet muun muassa alaikäisen seksuaalisesta ahdistelusta ja itsensä paljastelusta. Mies kiisti syytteet. Hänet päästettiin vapaaksi takuita vastaan.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Seksuaalinen ahdistelu, sulhanen