Mies heitti 26v tyttöystäväänsä puhelimella – nainen kuoli!

Nuoren pariskunnan riitely Halifaxissa, Iso-Britanniassa päättyi järkyttävään tragediaan viime marraskuussa. Kaksikko oli ollut kaupungilla juhlimassa ja jossain vaiheessa heille oli tullut sanaharkkaa. 27-vuotias Lloyd Birkby oli nähnyt lattialla joltakulta tippuneen puhelimen. Hän heitti sen suutuspäissään tyttöystäväänsä päin. Puhelin osui kaulan alueelle.

Tämän jälkeen pariskunta oli siirtynyt ravintolasta kadulle. Siellä Birkby vielä tönäisi tyttöystävänsä katuun ja poistui paikalta. 26-vuotias uhri jäi ystävänsä seuraan. Pian hän menetti tajuntansa. Naista riensivät auttamaan niin kadulla partioineet vapaaehtoiset, poliisi kuin ensiapuhenkilöstökin. Uhri kuitenkin menehtyi myöhemmin sairaalassa.

Kävi ilmi, että puhelimen heittäminen oli aiheuttanut uhrille repeytymän, joka johti aivoverenvuotoon. Lloyd Birkby tuomittiin tänään viiden vuoden vankeusrangaistukseen tyttöystävänsä taposta. Vaikka marraskuisen välienselvittelyn seuraus oli tuomitulle varmasti järkytys, oikeudenkäynnissä esiin tulleiden seikkojen perusteella pahoinpitely ei ollut suinkaan ensimmäinen laatuaan.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, tappo