Mies heräsi krapulassa – päähän oli ilmestynyt karmeita tatuointeja!

Mirror-lehti uutisoi 34-vuotiaasta brittimiehestä, jolle kaverit tekivät törkeän tempun, jos heitä nyt kavereiksi voi kutsua.

Miesporukka oli viettänyt kosteaa iltaa Nassingtonissa sijaitsevassa yksityisasunnossa. Edward Murray oli sammunut jossain vaiheessa. Kun mies heräsi, hän huomasi olevansa yltä päältä töhrittynä musteeseen. Vessassa käynti antoi asialle selityksen.

Miehen päähän oli tatuoitu useita miehen sukupuolielimiin viittaavia sanoja. Lisäksi osittain kaljuun päälakeen oli tikattu isoilla kirjaimilla sana ”nonce”.  Se on brittiläistä vankilaslangia ja tarkoittaa seksuaalirikollista, yleensä pedofiilia. Muut sanat ovat kuulemma niin alatyylisiä, ettei Mirror-lehti halunnut mainita niitä jutussaan.

Kauhistunut mies ei osaa lukea eikä kirjoittaa. Jonkinlaista vinkkiä tatuoinneista kuitenkin antoi se, että alakerrassa muut miehet nauraa räkittivät ja hokivat ”noncea”. Mies soitti taksin ja lähti kotiinsa. Siellä hän otti yhteyttä poliisiin. Kaksi miehistä on nyt pidätetty törkeästä pahoinpitelystä epäiltyinä.

Virkavallan mukaan tatuoinnit oli tehty niin syvälle, että niiden poistaminen vaatisi leikkauksen. Mies on sittemmin ottanut päähänsä peittävän kuvan. Hän selostaa Mirror-lehdelle havahtuneensa jossain vaiheessa tekoa painon tunteeseen päässään. Hän ei kuitenkaan tuntenut kipua.

Kuva tatuoinneista täällä.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: humala, pahoinpitely, sammuminen, tatuointi