Mies joutui putkaan – autoon jäänyt tytär menehtyi

Yhdysvalloissa Georgian osavaltiossa tapahtui tiistaina traaginen kuolemantapaus. Kahdeksan kuukautta vanha tyttövauva menehtyi, kun hänet jätettiin yksin kuumaan autoon.

Lapsen 20-vuotias isä oli mennyt asioimaan poliisiasemalle ja jättänyt vauvan nukkumaan autoon. Mies oli ollut hakemassa tavaroitaan, jotka poliisi oli ottanut haltuunsa. Asemalla virkavalta oli huomannut, että miehellä on haku päällä, koska tämä oli rikkonut koevapautensa ehtoja. Tästä syystä mies pidätettiin.

Jossain vaiheessa mies sai soittaa yhden puhelun kuten Yhdysvalloissa on pidätyksen yhteydessä tapana. Hän soitti kaverilleen, joka puolestaan pyysi miehen äitiä eli lapsen isoäitiä hakemaan lapsen autosta. Kun isoäiti meni autolle, lapsi oli menehtynyt.

Auto oli pysäköitynä jonkin matkan päässä poliisiasemasta eikä sen pihalla. Miestä syytetään sikäläisen lainsäädännön mukaan toisen asteen murhasta. Poliisin mukaan mies ei kertonut vauvan jääneen yksin autoon. Mies puolestaan väittää kertoneensa asiasta poliisille.

Lähde: WSB-TV

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos