Mies käytti pariskunnan lapsia seksuaalisesti hyväksi – vaimo ryhtyi käsittämättömään tekoon!

Meksikossa on paljastunut järkyttävä henkirikos, jonka motiivi on tämänhetkisen tiedon mukaan julmuudessaan vertaansa vailla. Seitsemänvuotias pikkutyttö katosi 11. helmikuuta. Neljä päivää myöhemmin hänen ruumiinsa löytyi roska-astiasta jätesäkkiin laitettuna Tlahuacin kaupungissa.

Teosta epäillään pariskuntaa, joka asui uhrin perheen omistamassa talossa. Heidän jäljilleen päästiin, kun miehen täti otti yhteyttä poliisiin. Hän kertoi miehen sanoneen, että tämä oli pyytänyt ”hommaamaan uhrin tyttöystäväkseen”. Täti osasi myös kertoa, missä pariskunta piileskeli.

Naispuolisen epäillyn kuulusteluissa kertoma tarina on erittäin poikkeuksellinen. Hän on selostanut miehensä käyttäneen seksuaalisesti hyväksi heidän kolmea lastaan. Nainen oli kuulemma kidnapannut tytön, jotta hyväksikäyttö hänen omia lapsiaan kohtaan loppuisi. Valvontakameratallenteilta on nähtävissä, että juuri naispuolinen epäilty houkutteli äitiään odottaneen uhrin mukaansa.

Henkirikokseen johtanut tapahtumien kulku ei ole toistaiseksi tiedossa. Pariskunnan lapset on huostaanotettu. Kaikissa kolmessa oli havaittavissa merkkejä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kaltoinkohtelusta.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö