Mies menehtyi liikenneonnettomuudessa Mikkelissä

Haukivuorella Mikkelissä tapahtui perjantaina 16.6.2023 kello 17.30 aikaan liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto ja moottoripyörä törmäsivät. Moottoripyörän kuljettaja menehtyi onnettomuudessa saamiinsa vammoihin onnettomuuspaikalla.

Onnettomuuspaikka sijaitsee Pieksämäentiellä Haukivuoren taajaman kohdalla. Moottoripyörä oli ajanut Pieksämäentietä Mikkelin suunnasta kohti pohjoista. Henkilöauto ajoi puolestaan Haukivuorentietä ja oli kääntymässä Pieksämäentielle. Haukivuorentiellä on pakollista pysäyttämistä osoittava liikennemerkki. Tämän hetkisten tietojen mukaan henkilöauton kuljettaja oli pysähtynyt risteyksessä. Nopeusrajoitus Pieksämäentiellä on 60 km/h.

Moottoripyörän kuljettaja on alle 18-vuotias paikkakunnalla asuva mies. Hänen omaisensa ovat saaneet tiedon traagisesta tapahtumasta.
Onnettomuuspaikan raivaustyöt aiheuttivat haittaa liikenteelle saakka noin kello 20 saakka.

Poliisi ja tieliikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta jatkavat onnettomuuden syiden selvittämistä. Tutkinnassa poliisi pyrkii muun muassa selvittämään ajoneuvojen nopeudet ennen onnettomuutta, ajoneuvojen teknisen kunnon sekä kuljettajien näkemään vaikuttaneet seikat.

Teksti:Mika Lahtonen
Avainsanat: Haukivuori, Liikenneonnettomuus, Mikkeli, moottoripyörä, poliisi