Mies teurasti sellikaverinsa – vanginvartijat eivät huomanneet tarkastuskierroksella mitään!

Yhdysvalloissa on alkanut oikeuskäsittely, jossa puidaan vuonna 2019 tapahtunutta murhaa. Syytteen mukaan Jaime Osuna, 31, tappoi sellikaverinsa Luis Romeron, 44, erittäin julmalla tavalla.

Tekovälineenä oli syytetyn itsevalmistama teräase. Syytteen mukaan uhrin kiduttaminen ja teurastus oli jatkunut tuntikausia. Siitä huolimatta Kalifornian osavaltiossa sijaitsevan vartijat eivät huomanneet mitään. He eivät myöskään havainneet tapahtunutta henkirikosta yökierroksilla, vaan ilmoittivat molempien vankien olevan kunnossa.

Teurastus huomattiin lopulta aamulla. Tuossa vaiheessa Osuna oli irrottanut uhrilta sormen ja kaivanut häneltä toisen silmän päästä. Lisäksi hän oli viilellyt irti palan miehen keuhkoista ja leikellyt kasvojen ihoa niin, että uhri näytti hymyilevän. Kun teko havaittiin, syytetyllä oli kaulassaan jonkinlainen koruntapainen, jossa roikkui osia uhrin ruumiista.

Henkirikoksen jälkeen Osuna passitettiin psykiatriseen vankimielisairaalaan. Hänellä on diagnosoitu muun muassa skitsofrenia. Sekä uhri että syytetty istuivat teon aikaan tuomiota murhasta.

Lähde: The Sun.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, murha, Ruumis, selli, silpominen, vankila