Mies varasi hotellihuoneen 23 yöksi – vastenmielinen syy selvisi aivan viime tingassa

Australiassa on julistettu tällä viikolla tuomio epäinhimillisestä rikossarjasta. 34-vuotias Nicholas John Crilley piti 22-vuotiasta naista vankinaan hotellihuoneessa. Uhrin kidutus kesti 23 päivän ajan.

Queenslandissa asunut Crilley oli raiskannut naisen useaan otteeseen. Lisäksi hän oli polttanut naisen ihoa kiehuvalla vedellä, asetonilla ja tupakalla. 46 prosenttia naisen ihosta oli palovammojen peitossa löydettäessä. Naista oli myös hakattu niin, että hänen luunsa olivat murtuneet useammasta kohtaa. Uhrin kehossa oli syviä haavoja, joihin oli ehtinyt tulla toukkia. Kaiken kaikkiaan nainen oli löydettäessä niin järkyttävässä kunnossa, että ensivaste luuli ensin hänen kuolleen.

Niin ikään Crilley oli pakottanut uhrinsa syömään oksennustaan ja nauranut vieressä. Mies oli myös todennut, että nainen saa valita kuolintapansa itse. Vaihtoehtoina oli ollut auto-onnettomuus, ampuminen tai kuiviin vuotaminen.

Uhri jouduttiin vaivuttamaan koomaan kahdeksaksi viikoksi vammojen vakavuuden vuoksi. Hoitojakson jälkeen nainen joutui opettelemaan uudelleen kävelemään.

Oikeudessa kävi ilmi, että tuomittu oli käyttänyt metamfetamiinia yhtäjaksoisesti kuukauden ajan. Hän oli virheellisesti kuvitellut, että nainen liittyisi jotenkin hänen ampumisyritykseensä. Tuomittua oli aiemmin yritetty ampua ohiajavasta autosta. Crimley tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: pahoinpitely, raiskaus, vapaudenriisto