Mies puri syytteen mukaan tyttöystävänsä nenästä palan irti – välikohtaus sai vastenmielisen lopun

24-vuotias kanadalaisnainen on kertonut Toronto Sun -lehdessä joutuneensa rajun pahoinpitelyn uhriksi. Naisen mukaan hän ajautui kuusi vuotta vanhemman poikaystävänsä kanssa riitaan uuden vuoden aattona. Erimielisyydet olisivat alkaneet yökerhossa ja miehen kotona tilanne olisi kärjistynyt.

Naisen mukaan mies olisi purrut hänen nenästään palasen irti. Uhri oli päässyt pakenemaan naapuriin ja poliisit kutsuttiin hätiin. Poliisikoira yritti etsiä nenänpalasta asunnosta tuloksetta. Naisen mukaan on vain kaksi vaihtoehtoa. Joko poikaystävä söi sen tai sitten hän veti palan vessanpöntöstä alas.

Naiselle on suunnitelmissa tehdä siirrännäinen maaliskuussa. Korvasta otetaan pala ja pyritään näin korjaamaan nenän muotoa. Miestä vastaan on nostettu sikäläisen käytännön mukaan jo syytteet. Häntä syytetään törkeästä pahoinpitelystä ja vapaudenriistosta. Mies oli syytteen mukaisten rikosten tapahtuma-aikaan koeajalla edellisestä tuomiostaan.

Pariskunta ei selvittele välejään ensimmäistä kertaa oikeuden välityksellä. Muutama kuukausi sitten nainen sai miehelle lähestymiskiellon. Taustalla oli pureminen olkapäähän. Myöhemmin uhri kuitenkin halusi palata yhteen.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: törkeä pahoinpitely, vapaudenriisto