Naamiomiehet murtautuivat Prisman kultaliikkeeseen katon kautta

Poliisille tuli ilmoitus sunnuntaina aamuyöllä hieman ennen kello kolmea, että Joensuun Prisman kiinteistössä sijaitsevaan kultaliikkeeseen on murtauduttu.

Tapahtumapaikalla suoritetussa tutkinnassa on käynyt ilmi, että kaksi tummiin pukeutunutta ja naamioitunutta henkilöä on päässyt sisään Prisman kiinteistöön katon kautta. Sisällä kiinteistössä he rikkoivat kultaliikkeen ikkunoita ja anastivat liikkeestä runsaasti arvo-omaisuutta. Tekijät poistuivat Prisman kiinteistöstä ovia rikkomalla. Tekijät eivät viipyneet liikkeessä pitkään ja teon kesto ja tekotapa huomioiden teko vaikuttaa ennalta suunnitellulta. Tekoa tutkitaan törkeänä varkautena.

Tapahtumapaikkatutkinta on edelleen käynnissä. Poliisilla ei ole tässä vaiheessa tietoa tekijöiden mahdollisesti käyttämästä ajoneuvosta.

Poliisi pyytää havaintoja tekoon liittyen Joensuun Prisman alueelta. Poliisia kiinnostaa erityisesti Prisman alueelta klo 3 jälkeen poistuneiden ajoneuvojen tuntomerkit ja poistumissuunnat. Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa joko sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, rikostutkijalle numeroon 029 545 6318 tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: Joensuu, murto, Prisma