Nainen ilmoitti avomiehensä kadonneeksi – sai kuulla poliisilta järkyttävän totuuden miehestä

Iso-Britanniassa oli tällä viikolla oikeuskäsittely, jossa kävi ilmi, että eräällä naisella ei ollut mitään tietoa pedofiilimiehensä linnatuomiosta. Nainen oli ilmoittanut avomiehensä kadonneeksi viime huhtikuussa. Poliisi kertoi tämän olevan vankilassa. Mies oli saanut 14 kuukauden linnatuomion 12-vuotiaan tytön seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Nainen oli erityisen järkyttynyt, koska hänellä on kaksi lasta edellisestä suhteestaan. Hän oli tavannut miehen vuonna 2019 ja ottanut tämän asumaan kotiinsa.

Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö oli tapahtunut ennen suhteen alkamista. Mies ei ollut missään vaiheessa kertonut avovaimolleen oikeudenkäynnistä tai tuomiosta. Hän oli soittanut naiselle oltuaan muutaman päivän vankilassa. Mies oli väittänyt olevansa poliisilaitoksella ”selvittämässä yhtä asiaa”.

Asiaa käsiteltiin oikeudessa, koska miehen tiedot laitettiin tuomion myötä seksuaalirikollisten rekisteriin. Lain mukaan rekisterissä olevien on ilmoitettava ylläpitäjälle osoitetietonsa. Mies ei ollut näin tehnyt ja hän sai vuoden lisävankeusrangaistuksen laiminlyönnistään.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, Pedofiili