Nainen ilmoitti miniänsä kadonneeksi – asian selvittely paljasti käsittämättömän huijauksen

The Sun -lehti uutisoi Yhdysvalloissa tapahtuneesta katoamistapauksesta, joka sai hyvin erikoisen päätöksen. Texasin osavaltiossa asuva Elizabeth Jasso, 31, oli lähtenyt viime torstaina käymään edesmenneen miehensä haudalla. Kun hän ei missään vaiheessa palannut, anoppi ilmoitti naisen kadonneeksi.

Menehtyneen aviomiehen äiti oli erityisen huolissaan, koska miniä oli raskaana. Hänellä oli laskettu aika juuri katoamispäivänä, Poliisin kanssa asiaa selvitellessä kävi kuitenkin ilmi, ettei nainen ole missään vaiheessa ollut raskaana.

Kadonnut löydettiin eilen. Anoppi on antanut medialle lausuntoja, sillä hän on luonnollisesti erittäin järkyttynyt. Hän oli luullut saavansa lapsenlapsia kuolleelta pojaltaan, sillä miniä oli kertonut odottavansa kaksosia. Mies menehtyi helmikuussa pariskunnan kotona tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa.

Toistaiseksi ei ole tietoa, mikä on perimmäinen syy huijauksen takana. Anoppi epäilee miniällään olevan henkisiä ongelmia. Viitteitä esimerkiksi taloudellisesta hyödystä ei ole tullut esiin.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Huijaus, kadonnut, raskaus