Nainen kiskottiin väkisin autoon Varkaudessa

Poliisi kaipaa tietoja epäillystä seksuaalirikoksesta, joka tapahtui torstaiyönä Varkaudessa. Poliisi etsii myös Mazda-autoa.

Nuori nainen oli yöllä noin kello 02.00 kävelemässä kotiinsa Päiviönsaaressa sijaitsevasta ravintolasta. Hän kulki Ahlströminkatua pitkin kirkon suuntaan, kun hänen kohdalleen pysähtyi vanhempi tummansininen neliovinen henkilöauto. Nainen kiskottiin väkisin sisälle autoon, jossa oli kolme miestä.

Miehillä tummat hupparit

Poliisin mukaan naiselle on tehty seksuaalista väkivaltaa. Nyt poliisi kaipaa tietoja kyseisestä autosta ja siinä olleista miehistä, jotka noin puolen tunnin ajeluttamisen jälkeen jättivät naisen autosta Ahlstöminkadulle. Miehet olivat pukeutuneita tummiin huppareihin. Asiasta jotain tietäviä pyydetään soittamaan Varkauden poliisille numeroon 0718755800.

Mazda 323

Poliisitutkinnassa on selvinnyt, että noin 30-vuotiaan naisen väkisin autoonsa ottaneet hupparimiehet liikkuivat tummansinisellä tai tummanharmaalla Mazda 323 autolla. Auton vuosimalli on 1985-1989 välillä. Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä miehistä ja yllä olevan kuvan tyyppisestä autosta, jota ei ole löydetty.

 

Teksti: Alibi.fi