Nainen palasteli ja pakasti aviomiehensä ruumiin – väittää huumekuoleman peittelyksi

Venäjällä on tullut ilmi vastenmielinen paloittelutapaus. Räppäri Andy Cartwrightin, 30, jäännökset löytyivät perheen Pietarissa sijaitsevan kodin pakastimesta. Miehen vaimolla Marina Kukhalla, 36, on joko hyvin sairas suhtautuminen miehensä ruumiiseen tai sitten hän on keksinyt sangen erikoisen tarinan henkirikoksen peitetarinaksi.

Kukha on myöntänyt paloitelleensa edesmenneen aviomiehensä. Hän on selostanut yksityiskohtaisesti, kuinka hän käytti vasaraa, sahaa, muovikulhoa ja leikkuulautaa silpomisessa. Urakka kesti kuulemma neljä päivää. Palaset vaimo säilöi pakastimeen. Pariskunnan kaksivuotias poika oli koko operaation ajan kotona.

Sen sijaan Kukha kiistää surmanneensa miestään. Hän väittää, että räppäri jäi koronakaranteenin aikana huumekoukkuun. Kuolinsyy oli hänen mukaansa huumeiden yliannostus. Kukha väittää paloittelleensa ruumiin, jotta miehen fanit eivät saisi tietää todellista kuolinsyytä. Huumekuolema kun on niin ”häpeällinen”.

Aviomiehen kuolinsyytä selvitetään parhaillaan. Ystävän mukaan mies ei käyttänyt huumeita, mutta hänellä oli alkoholiongelma.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Andy Cartwright, kuolinsyytutkinta, kuollut, paloittelu