Body-tagin alkuskriptit

Ota kantaa: Kiinnostaako Tiitisen lista?

Korkein hallinto-oikeus antaa keskiviikkoaamuna päätöksen, onko Suojelupoliisin kassakaapissa makaava Tiitisen lista julkinen vai ei. Mikäli korkein hallinto-oikeus päätyy julkisuuden kannalle, Supon on luovutettava lista sitä pyytäneelle Nelosen uutisten toimittajalle, Susanna Reinbothille.

Tiitisen listalla tarkoitetaan suojelupoliisin Länsi-Saksasta tietoonsa saamia suomalaisnimiä, joiden epäillään olleen yhteydessä Itä-Saksan turvallisuuspalvelu Stasiin.

Mitä mieltä Sinä olet Tiitisen listasta? Kiinnostaako lista Sinua?

 

Teksti:Mika Lahtonen

Kommentit

alpo rusi oli jo syyllinen ennen todisteita,en tiedä kenen varpaille oli astunut mutta kyseessä oli karmea ajojahti jonka tarkoitus oli tuhota rusi,julkinen anteeksi pyyntö ei kuulu virkamies mafia kulttuuriin.tällä kertaa uhri selvisi voittajana,kuitenkin varmaan traumatisoituneena loppu elämäksi.

Tottakai kiinnostaa. Henkilö joka silloin
oli epärehellinen on sitä aina.
Julkaisulupa sieltä mistä tiedot saatu.
Koomista salailua vaikka DDRää ei enää ole.

Tottakai kiinnostaa. Henkilö joka silloin
oli epärehellinen on sitä aina.
Julkaisulupa sieltä mistä tiedot saatu.
Koomista salailua vaikka DDRää ei enää ole.

ÖÖÖÖ, en ymmärrä miksi supo ja tiitinen salaavat julkista asiaa. Johan tuon listan saa ulkomaisilta sivustoilta nimineen eli koodaukset purettuna eli turha supon niitä luurankoja on kaapissa pitää kun ne jo kolisevat ”kaduilla”. Rahan tuhlaamista koko söpösupo, ”emme voi/halua julkistaa listaa koska silloin vaarantuisi supon uskottavuus ja tätä myöten suomi ja hallitus joutuisi eroamaan EU:sta koska EU:hun on liittytty uhkaamalla suomen ajautuvan ilman EU:ta konkurssiin eli maanpetoksellisella tavalla, joten pimitämme listan poliittisista sysistä”…..

Eikö ole hieman yleistämistä sanoa että kukaan itsemurhan yrittäjä ei halua oikeasti kuolla.
Minun täytyy ainakin valehdella itselleni, jos haluan uskoa että maailma on hyvä paikka elää.

http://www.exitus.fi/

Täytyis tuo ”pirun” tiitinen laittaa linnaan noitten listojen takia.

KHO tyrii tyrimistään, kiitos tiedosta oikein paljon!!!! Täytyykin heti katsastaa kirjaa kirjastosta!!! Miksiehän kyseinen Rusin kirja ole kauheammin ollut mediassa esillä jasen tiedot??

Aivan sama kenen nimi siellä on.Ihan älytöntä
härnätä ihmisiä jollain lapulla.Aivan kuin pikkukakarat.”Mullapa onkin lappu mutten mä näytä sulle.”
Kasvakaa jo aikuisiksi ja syökää vaikka se lappu ja olkaa onnellisia.

Ja kukahan mahtaa olla koko vitun Tiitinen ??? Luusis ihmisillä olevan muutakin tekemistä kun vouhottaa jostain Titinallen listasta. E.V.V.K !

Ei kiinnosta. On selvää, että ”isojakin” nimiä löytyy. Olihan koko maa 70-l rähmällään Neuvostoliittoon päin. Mutta mikä hyöty tässä tapauksessa kaivella..?

Syyttely käräjillä onko sovitteleva ote jos mitenkään asia aiheinen ja tekniseen rikontaan perustuisi vankeihoitoon saattaminen.

Ihan turhanpäiväistä touhua koko Tiitisen listasta vouhottaminen ja veronmaksajien rahojen tuhlausta. Supon voi aivan hyvin integroida KRP:n kanssa jos ei ole muuta puuhaa kuin ”Stasi , Rusi , Tiitisen lista” … ihan jo säästö syistäkin.