Pastori maksoi alaikäisille pojille seksin harrastamisesta vaimonsa kanssa

Yhdysvaltalaista baptistikirkon pastoria ja hänen vaimoaan syytetään neljän pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Lisäksi rikosnimikkeenä on ihmiskauppa. Uhrit ovat iältään 15-17 -vuotiaita. Syytteen mukaan 38-vuotias mies ja hänen yksitoista vuotta nuorempi vaimonsa värväsivät poikia sekä seurakunnasta että koulusta. Nainen työskenteli kyseisessä koulussa sihteerinä.

Syytteiden mukaan kolmen uhrin kohdalla pastori maksoi pojille siitä, että nämä harrastavat seksiä hänen vaimonsa kanssa. Pastori itse katseli vierestä. Palkkiot vaihtelivat noin 40 eurosta 160 euroon. Yksi uhreista on syytteen mukaan pakotettu seksiin pastorin kanssa. Tästä hänelle oli luvattu maksuksi oikeus käyttää pariskunnan autoa. Lisäksi uhreille on maksettu alastonkuvien lähettämisestä.

Pastori erotettiin Michiganin osavaltiossa toimivan baptistikirkon palveluksesta heinäkuussa. Asia tuli poliisin tietoon, kun kaksi uhreista otti vanhempiensa kanssa virkavaltaan yhteyttä. Poliisi epäilee, että uhreja saattaa löytyä lisää. Syytteiden alaiset teot ovat tapahtuneet vuosien 2015 ja 2018 välisenä aikana. Pariskunnalla on viisi yhteistä lasta ja vaimo on jälleen raskaana.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: ihmiskauppa, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö