Poliisi pyytää edelleen havaintoja Salon vainajasta

Lounais-Suomen poliisi jatkaa Salossa perjantaina löytyneen vainajan kuolemansyyn selvittämistä. Poliisi pyytää edelleen havaintoja miehen liikkeistä myöhään torstai-iltana.

Vainaja löytyi Uskelanjoen rantavedestä Salon keskustassa perjantaina 9. syyskuuta. Henkilö on todennäköisesti joutunut veden varaan edellisenä päivänä eli torstaina 8. syyskuuta noin kello 23.30 aikaan tai sen jälkeen.

Vainajan henkilöllisyys on selvinnyt. Hän on noin 40-vuotias, kalju, normaalivartaloinen salolainen mies. Hänellä oli löytyessään yllään tumma huppari, maastokuvioinen Adidaksen t-paita, revityt tummansiniset farkut ja valkoiset Adidaksen tennarit.

Poliisi kiittää saamistaan havainnoista ja vihjeistä mutta kaipaa edelleen havaintoja henkilön liikkeistä Inkerinkadun, Siltavoudinkadun ja Meritalonkadun alueelta ja joen varressa kulkevalta jalkakäytävältä.

Myös tapaukseen mahdollisesti liittyvien muiden ihmisten liikkeet ja äänet tältä alueelta kiinnostavat poliisia.

Tapauksella mahdollisesti ollut silminnäkijä

Tutkinnassa on tullut esiin tieto, jonka mukaan Rikala-ravintolan lähellä Asemakadun ja Martinkadun välissä joen varressa olisi oletettuna tapahtuma-aikana istunut joku henkilö, joka on todennäköisesti nähnyt veteen joutumisen.

Poliisi pyytää kyseistä henkilöä ja muitakin myöhäisillan ja yön tapahtumista havaintoja tehneitä ottamaan yhteyttä Lounais-Suomen poliisiin puhelimitse numeroon 050 456 2105 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: poliisi, Salo, Vainaja