Ravintolan työntekijä pahoinpideltiin Kuopiossa

Poliisit hälytettiin eilen alkuillasta Kuopion Haapaniemellä sijaitsevaan ravintolaan. Hätäkeskukseen soittaneen henkilön mukaan käynnissä oli usean henkilön välinen tappelu. Paikalle lähti useita poliisipartioita.

Tämänhetkisen tiedon mukaan ravintolassa oli ensin tapahtunut pahoinpitely. Miespuolinen työntekijä oli yrittänyt selvittää tapahtumien kulkua ja joutunut itse pahoinpitelyn uhriksi. Hän sai sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Teosta epäillään 34-vuotiasta miestä. Saman miehen epäillään ainakin yrittäneen pahoinpidellä myös paikalle tullutta vartijaa.

Hänen lisäkseen otettiin kiinni 22-vuotias nainen ja kolme vuotta vanhempi mies. He olivat jo ehtineet poistua ravintolasta, mutta poliisi tavoitti heidät ulkoa.

Kiinniottopaikan läheisyydestä löytyi ampuma-ase. Toistaiseksi ei ole varmaa tietoa siitä, käytettiinkö asetta ravintolatappelun aikana.

Poliisi tutkii kokonaisuutta toistaiseksi rikosnimikkeillä pahoinpitely, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminenja ampuma-aserikos. Virkavallan mukaan kaikilla kiinniotetuilla on muun muassa väkivaltarikostaustaa.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Haapaniemi, Kuopio, pahoinpitely, ravintola, Tappelu