Salon poliisi vetoaa silminnäkijöihin

Poliisi on jatkanut Salon keskustassa sattuneen palon teknistä ja taktista tutkintaa.

Tutkinnassa on edelleen varmistunut, että neljän asunnon pienkerrostalo sytytettiin tahallaan palamaan. Taloa oli sytytetty useasta eri kohdasta. Palossa menehtynyt mies oli talon alakerran toisessa asunnossa. Uhria ei ole vielä varmuudella tunnistettu, mutta hän oli suurella todennäköisyydellä asunnossa asunut vuonna 1939 syntynyt mies. Palossa loukkaantuneet naiset olivat asunnon yläpuolisessa asunnossa palon syttymishetkellä. Naiset olivat todellisessa hengenvaarassa ja he pelastuivat täpärästi omin avuin ulos. Toinen naisista sai melko pahoja palovammoja ylävartaloon, toinen loukkaantui lievemmin.

Poliisi pyytää edelleen kaikkia mahdollisia yleisövihjeitä, jotka saattaisivat liittyä tähän tapahtumaan. Salon poliisi on saanut muutaman vihjeen, mutta lisätietoja kaivataan edelleen erityisesti sinisestä Ford Transit – merkkisestä pakettiautosta, jonka on nähty poistuvan talon pihasta kello neljän aikoihin lauantaiaamuna. Autossa oli venäläiset rekisterikilvet ja siinä oli todennäköisesti kaksi miestä.

Vihjeet voi ilmoittaa Salon poliisilaitoksen päivystyksen numeroon 07187 48200.

Hätäkeskus oli saanut lauantaina aamulla kello 05.28 ilmoituksen, jonka mukaan Salossa Hämmäistenkadulla palaa asuintalo.

Salon poliisi tutkii juttua henkirikoksena. 

Teksti: Alibi.fi