Sampo Pankin ryöstäjät ulkomaalaisia

Sampo Pankin konttori ryöstettiin eilen Helsingissä. Poliisi etsi kahta ulkomaalaista ryöstäjää.

Uhkasivat aseella

Eilen kello 14.45 saapui Sampo Pankin Mannerheimintien ja Runebergin kadun kulmauksessa olevaan konttoriin kaksi huppupäistä ja aseistautunutta miestä. Aseella uhaten ulkomaalaiset miehet vaativat kaikkia käteisvaroja. Poliisin mukaan ryöstäjät saivat mukaansa vähäisen summan rahaa. Ryöstöhetkellä pankissa ei ollut asiakkaita.

Pakenivat pihojen kautta

Ryöstö tapahtui nopeasti ja noin 30-vuotiaat miehet säntäsivät juosten pakoon. He juoksivat Mannerheimintie 58:n sisäpihalle ja siitä aitojen yli Ruusulankadun puolelle. Kadulle he tulivat talojen 7-9 kohdalla, mutta juoksivat taas sisäpihalle Ruusulankatu 4:n kohdalta. Ryöstäjät tulivat ulos korttelista Töölönkatu 31:n kohdalla.

Farmarimallinen  BMW pakoautona

Töölönkadun toisella puolella oli väärin pysäköitynä uudehko farmarimallinen BMW, jolla miehet jatkoivat matkaansa Meilahden suuntaan. Iltaan mennessä poliisi ei ollut tavoittanut tekijöitä.

Vihjeitä kaivataan

Ryöstäjät ovat noin 30-vuotiaita ulkomaalaisia miehiä. Heidän pituutensa on noin 180 cm. Toisella ryöstäjällä oli yllään harmaa huppari ja löysät housut. Toinen oli pukeutunut tummaan huppupuseroon ja sinisiin repaleisiin farmareihin. Poliisia kiinnostaa myös uudenmallinen harmaa farmari-BMW, joka oli parkkeerattu väärin Töölönkadulle ennen ryöstöä. Tietoja voi soittaa virka-aikana numeroon 0405535454 ja muulloin numeroon 09-1894002.  

 

 

  

Teksti: Alibi.fi