Siskoksilla suhde samaan mieheen – miehen ansiosta molemmat pidätetty!

Tiistaina yhdysvaltalaiset siskokset pidätettiin epäiltynä rikoksesta, josta naiset luulivat selvinneensä jo kuiville vesille.

Vuonna 2015 kuusikymppisten siskosten 85-vuotias isä kuoli. Tapauksessa ei epäilty rikosta, koska vanha mies sairasti syöpää ja dementiaa. Kuolema vaikutti luonnolliselta.

Viime vuonna nuorempi sisko ryhtyi suhteeseen erään miehen kanssa. Erikoisena lisänä on se, että myös toisella siskolla oli ollut hiljattain suhde samaan mieheen.

Naisen omatuntoa kolkutti ja hän halusi kertoa rakastamalleen miehelle totuuden vuoden 2015 tapahtumista. Miehen mukaan hän paljasti, että siskokset olisivat antaneet isälleen armomurhan. Ensin naiset olisivat laittaneet alkoholin sekaan suuren määrän unilääkkeitä. Isä ei kuitenkaan menehtynyt juotuaan sekoituksen. Seuraavaksi siskokset olisivat yrittäneet tukehduttaa isänsä tyynyllä.

Vasta kolmas yritys olisi kuitenkin aiheuttanut isän kuoleman. Miehen mukaan toinen siskoksista olisi laittanut vanhuksen kurkkuun kangasmytyn ja toinen olisi puristanut hänen nenäänsä hengittämisen estämiseksi.

Mies ilmoitti kuulemastaan tunnustuksesta poliisille 12. helmikuuta. Naiset pidätettiin tällä viikolla epäiltyinä isänsä murhasta.

Poliisi on vahvistanut People-lehdelle, että siskokset ovat myöntäneet surmanneensa isänsä. Naiset ovat kertoneet motiiviksi sen, että sairas vanhus ei halunnut muuttaa hoitokotiin. Heidän mukaansa isä olisi kuollut joka tapauksessa parin kuukauden sisällä. Surmapäivänä siskokset soittivat hätäkeskukseen esittäen, että he ovat löytäneet isänsä menehtyneenä.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: armomurha, eutanasia, henkirikos