Suuttunut kokki kosti pomoille – sai piikaliimalla ja oluthanoilla melkoista tuhoa aikaiseksi

Iso-Britanniassa on julistettu tuomio kahdesta tuhotyöstä, jotka toteutettiin sangen erikoisella tavalla. Hyökkäykset kohdistuivat kahteen samojen omistajien pubiin, joissa tuomion saanut mies oli työskennellyt kokkina.

Vuonna 2020 kokki ajautui riitaan omistajien kanssa. Hän oli ensin vaatinut palkkaa työtunneista, joista yrittäjät olivat eri mieltä. Myöhemmin mies oli alennettu pääkokista kastikekokiksi, koska häntä pidettiin hankalana. Mies raivostui pahemman kerran.

Hän oli mennyt toiseen pubeista sen ollessa kiinni. Mies oli maalannut seinille mustalla maalilla hymynaamoja. Seuraavaksi hän oli avannut kaikki oluthanat ja jättänyt säiliöt valumaan tyhjiksi.

Vaikka joku oli huomannut katastrofin ajoissa, se ei olisi paljon auttanut. Kokki oli nimittäin tunkenut kaikkien ovien lukot täyteen pikaliimaa.

Myöhemmin hän oli mennyt omistajien toiseen pubiin. Siellä hän oli muun muassa jättänyt yläkerran vesihanat valumaan. Sen seurauksena lattia romahti.

Mies tuomittiin vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Tuomari päätti säästää tuomitun vankilalta, koska tämä oli lopettanut alkoholin käytön tekojen jälkeen.

Lähde: Mirror

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Tuhotyö