Yh-äitiä syytetään lastensa tappamisesta ja seksin harrastamisesta perheen koiran kanssa!

37-vuotiasta yhdysvaltalaisnaista syytetään kahden lapsensa murhasta. Syytteen mukaan yksinhuoltajaäiti aiheutti lastensa kuoleman perheen Pennsylvanian osavaltiossa sijaitsevassa kodissa 23. syyskuuta viime vuonna.

Nainen soitti itse hätäkeskukseen. Hän väitti löytäneensa neljävuotiaan tyttärensä ja kahdeksanvuotiaan poikansa hirttäytyneinä kodin kellarista. Äidin mukaan poikaa oli kiusattu koulussa ja tämä olisi aiemmin uhkaillut itsemurhalla. Nainen väitti, että poika olisi ensin tappanut siskonsa, koska ”pelkäsi kuolla yksin”.

Poliisi ja syyttäjä eivät ole pitäneet väitettä uskottavana. Lapset ehdittiin toimittaa sairaalahoitoon. He kuolivat kolme päivää myöhemmin, kun heidät irrotettiin hengityskoneista toivottaman tilanteen vuoksi.

Murhatutkinnan yhteydessä perheen kotoa löytyi valokuvamateriaalia. Niiden perusteella naista syytetään myös perheen koiraan sekaantumisesta. Lisäksi syytelistalla on lasten kaltoinkohtelu.

Syytetyn asianajajat ovat hiljattain jättäneet oikeuteen hakemuksen, jossa vedotaan naisen syyntakeettomuuteen mielenterveydelliseen häiriöön perustuen. Lisäksi he vaativat eläinsuojelurikosten käsittelemistä erillisessä oikeudenkäynnissä, koska heidän mukaansa ne vaikuttavat murhasyytteiden punnitsemiseen.

Lähde: Daily Star.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: äiti, eläimiin sekaantuminen, eläinsuojelurikos, hirttäminen, kaltoinkohtelu, Koira, lapset, murha, seksi