Yksi kuoli nokkakolarissa Siilinjärvellä

Maanantai-iltana Valtatie viidellä Siilinjärven Pöljällä tapahtuneessa kahden henkilöauton nokkakolarissa menehtyi yksi henkilö ja kaksi loukkaantui.

Kolari oli tapahtunut eilen illalla noin kello 21.25 Valtatie viidellä noin kilometri Pöljän koululta pohjoiseen. Pohjoisen suunnasta tulleessa henkilöautossa oli ollut kaksi henkilöä, jotka molemmat loukkaantuivat kolarissa ja heidät kuljetettiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Tämän auton kuljettaja ei ollut havainnut etelän suunnasta vastaan tullutta henkilöautoa ennen kuin autot törmäsivät yhteen.

Toisen henkilöauton kuljettaja, kuopiolainen 90-luvun alkupuolella syntynyt mies oli menehtynyt tapahtumapaikalla kolarissa saamiinsa vammoihin.

Tapahtuma-aikaan oli pimeää, satoi erittäin runsaasti vettä ja oli kova myrskytuuli. Onnettomuuspaikan raivaustyöt kestivät noin puolentoista tunnin ajan ja tuona aikana muu liikenne ohjattiin kiertotietä onnettomuuspaikan ohi.

Onnettomuudesta teki ilmoituksen hätäkeskukseen henkilö, joka oli ajanut tapahtumapaikalle kolarin tapahtumisen jälkeen. Poliisi pyytää kolarin mahdollisesti nähneitä henkilöitä ilmoittautumaan lähimmälle poliisiasemalle tai jättämään yhteystietonsa Itä-Suomen poliisin vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

Teksti: mikalahtonen
Avainsanat: Liikenneonnettomuus, poliisi, Pöljä, Siilinjärvi