Yrittikö mies peitellä vaimonsa surmaamista koronatartuntatarinalla? Poliisitutkinta aloitettu

Koronavirus on nyt kaikkien huulilla ja rikolliset yrittävät hyötyä tilanteesta mitä erikoisemmilla keinoilla. Alibi on uutisoinut muun muassa ”koronatarkastuksia” tekevistä varkaista ja syljeskelevistä koronauhkailijoista.

Nyt on tullut ilmi tapaus, jossa henkirikosta on mitä ilmeisimmin yritelty peitellä koronan avulla. 51-vuotias yhdysvaltalaisnainen katosi maaliskuun puolen välin jälkeen. Tapaus tuli poliisin tietoon, kun naisen ystävä alkoi ihmetellä tämän aviomiehen lähettämää viestiä. Mies selosti, että vaimo olisi koronatartunnan vuoksi sairaalassa todella huonossa kunnossa. Jokin asian ilmoitustyylissä sai ystävän epäluuloiseksi.

Poliisit menivät selvittämään asiaa Floridan osavaltiossa sijaitsevaan sairaalaan. Kävi ilmi, ettei kadonnut nainen ole missään vaiheessa ollut siellä hoidettavana. Sen sijaan hänen autonsa oli sairaalaan pihassa. Ajoneuvosta löytyi uhrin lompakko. Poliisi epäilee auton tuomista parkkipaikalle aviomiehen lavastukseksi.

48-vuotias mies on pidätetty vaimonsa murhasta epäiltynä. Uhria ei ole toistaiseksi löydetty. Tutkinnassa on käynyt ilmi, että pariskunta oli hakenut avioeroa vain muutamaa viikkoa ennen naisen katoamista.

Lähde: Fox News.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: katoaminen, korona, murha