22v nainen oli valmis käsittämättömään tekoon saadakseen vakuutuksesta miljoonakorvauksen!

Sloveniassa on julistettu tuomio hyvin poikkeuksellisesta vakuutuspetosyrityksestä. 22-vuotias Julija Adlesic tuomittiin kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Hänen poikaystävänsä joutuu puolestaan telkien taakse kolmeksi vuodeksi. Lisäksi poikaystävän isä sai vuoden ehdollisen tuomion avunannosta.

Adlesic oli mennyt poikaystävänsä kanssa sairaalaan niin, että naisen vasen käsi oli kokonaan irti ranteen alapuolelta. He kertoivat, että nuori nainen oli leikellyt puusta oksia, kun järkyttävä tapaturma oli tapahtunut.

Vakuutusyhtiöiden edustajien epäilykset kuitenkin heräsivät. Adlesic oli ottanut peräti viisi tapaturmavakuutusta hiljattain. Hän olisi saanut noin 500 000 euron kertakorvauksen ja toisen puoli miljoonaa kuukausierissä.

Asiaa ryhdyttiin tutkimaan. Kävi ilmi, että käsi oli leikattu tahallaan irti sirkkelillä. Lisäksi poikaystävä oli tehnyt netissä hakuja käsiproteeseista jo ennen ”onnettomuutta”. Tutkinnassa huomio kiinnittyi myös siihen, ettei nuoripari ottanut kättä mukaansa sairaalaan. He yrittivät näin varmistaa ikuisen vamman.

Sairaalareissun aikana kävi kuitenkin niin, että kättä lähdettiin etsimään kirurgien kehotuksesta ja se saatiin kiinnitettyä takaisin. Adlesic peitteli oikeudessa kättään kankaalla, joten yläraajan tämänhetkisestä kunnosta ei ole tietoa.

 

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: käsi, sirkkeli, vakuutuspetos