Body-tagin alkuskriptit

19-vuotias nainen joutui äärimmäisen julmuuden kohteeksi!

Viime keskiviikkona Yhdysvaltain Chicagossa löytyi naisen ruumis jäteastiasta. Poliisi sai pian selville, että vainaja oli 19-vuotias Marlen Ochoa-Lopez. Hänet oli ilmoitettu kadonneeksi kolmisen viikkoa sitten.

Tutkinnassa on selvinnyt järkyttäviä asioita raskaana olleen nuoren naisen kohtalosta. Hän oli tutustunut 46-vuotiaaseen naiseen Facebook-ryhmässä, joka on suunnattu nuorille äideille. Vanhemman naisen epäillään houkutelleen uhrin kotiinsa lupaamalla tälle ilmaisia vauvan vaatteita.

Kuolinsyytutkinnan perusteella uhri on kuristettu. Hänen vatsansa on viilletty auki, jotta lapsi on saatu pois kohdusta. Tämän jälkeen 46-vuotias nainen on soittanut hätäkeskukseen. Hän on kertonut synnyttäneensä kotonaan yllättäen. Nainen pyysi apua, koska vauva ei kuulemma hengittänyt. Pienokainen saatiin pelastettua, mutta hänellä on vakavia aivovammoja.

Tässä vaiheessa kukaan ei osannut epäillä mitään. Nainen päinvastoin teki asiasta hyvinkin julkisen. Hän perusti netissä varainkeruukampanjan. Nainen kertoi vauvansa olevan vakavasti sairas ja kuolevan pian. Hän tavoitteli lähes 9 000 euron summaa hautajaisia varten.

Poliisi sai nimettömän vihjeen, jonka mukaan lapsi ei olisikaan naisen oma. Dna-testit todistivat, että vauva on todellisuudessa 19-vuotiaan kuolleena löydetyn naisen ja hänen aviomiehensä.

Uhrin aviomies on kommentoinut järkyttävää tilannetta Chicago Sun-Times -lehdelle. Juuri vaimonsa menettäneellä miehellä on todennäköisesti edessään raskas päätös. Vauvalla on niin vakavia aivovammoja, että hänet joudutaan mitä ilmeisimmin irrottamaan hengityskoneesta.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos