Nainen heräsi kotonaan siihen, että vieras mies nuolee hänen varpaitaan

29-vuotias yhdysvaltalaismies sai viime viikolla tuomion lokakuuhun 2017 ajoittuvasta tapahtumaketjusta. Rikokset tapahtuivat Seal Beachin kaupungissa.

Ensin mies paljasteli itseään koiraansa ulkoiluttavalle naiselle. Samana päivänä hän onnistui luikkimaan toisen naisen asuntoon. Asukas oli ottamassa nokosia sohvallaan. Hän havahtui siihen, että syytetty nuolee hänen varpaitaan. Mies poistui paikalta, mutta hänen osallisuutensa saatiin selville dna-näytteen avulla.

Seuraavana päivänä syytetty oli kurkkinut erään asunnon postiluukusta sisään. Asunnossa asuvan miehen mukaan syytetty oli kehunut hänen naisystäväänsä hyvännäköiseksi paria päivää aiemmin. Samaisena päivänä mies pidätettiin. Naispuolinen vartija on puolestaan kertonut, että syytetty oli katsellut häntä ja samalla kosketellut itseään epäsiveellisesti.

Syytetyn asianajaja kertoi oikeudessa, että hänen päämiehellään meni tapahtumien aikaan todella huonosti. Syytetyn tyttöystävä oli kuollut vuonna 2017. Mies menetti kotinsa ja lopetti skitsofreniaan määrättyjen lääkkeiden syömisen. Sen seurauksena hän oli alkanut ajatella, että hän on jonkinlainen jumalhahmo, jonka kanssa kaikki naiset haluavat lisääntyä.

Mies sai tuomion muun muassa itsensäpaljastelusta, murrosta ja salakatselusta. Syytetty on ollut kiinniotettuna poliisivankilassa. Tuomion pituus julistetaan näillä näkymin huhtikuussa, mutta aikatauluun voi tulla muutoksia tuomitun terveydentilan vuoksi.

Asiasta uutisoi NBC Los Angeles.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: murto, seksuaalirikokset