Body-tagin alkuskriptit

Vanhemmat pukivat pojalleen tytön vaatteet ennen poliisin saapumista – taustalla karmaiseva syy!

Ukrainassa on paljastunut järkyttävä henkirikos. 50-vuotiaan miehen epäillään polttaneen tyttärensä uunissa. Toistaiseksi ei ole tietoa, oliko viisivuotias tyttö tuolloin vielä hengissä.

Tapaus pysyi salassa peräti yhdeksän kuukauden ajan. Äiti on sittemmin kertonut tapahtumista hyvin yksityiskohtaisesti. Isä oli häneen mukaansa tönäissyt tyttöä voimakkaasti. Tämä olisi kaatunut ja lyönyt päänsä kynnykseen. Tämän seurauksena tyttö olisi menettänyt tajuntansa tai menehtynyt. Äidin mukaan isä yritti antaa tekohengitystä, mutta se ei kuulemma auttanut.

Tämän jälkeen isä olisi ryhtynyt peittelemään tekoaan. Hänen epäillään polttaneen tyttärensä ruumiin perheen leivinuunissa. Jäljelle jääviä luita hän olisi heittänyt jokeen.

Virkavallan kanssa asiointi ei ole perheelle mitenkään uutta. Menehtynyt tyttö oli ollut sijaisäidin hoivissa parisen vuotta. Nainen oli rankasti eri mieltä, kun lastensuojeluviranomaiset päättivät palauttaa lapsen biologisten vanhempiensa luo. Hän oli tehnyt asiasta valituksen.

Risaisen elämän vuoksi poliisi vieraili perheen kotona muusta syystä epäillyn henkirikoksen tapahtumisen jälkeen. Myöhemmin on selvinnyt, että vanhemmat olivat pukeneet kolmevuotiaalle pojalleen tytön vaatteet esittääkseen tyttären olevan elossa.

Perheeseen kuuluu menehtyneen tytön lisäksi kaksi poikaa. Heidät on otettu huostaan. Äitiä epäillään avunannosta murhaan.

Asiasta uutisoi Mirror-lehti.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos