20-vuotias nainen avioitui kolmoismurhaajan kanssa näkemättä tätä kertaakaan – kuvat

Kroatiassa kohistaan tapauksesta, jossa 20-vuotias nainen on rakastunut korviaan myöten 18 vuotta vanhempaan kolmoissurmaajaan. Kyseessä on Srdjan Mladjan, joka istuu 27 vuoden mittaista linnatuomiota.

Mies murhasi 16-vuotiaan teinitytön ja 61-vuotiaan miehen ollessaan 16-vuotias. Hän sai nuorena henkilönä tehdyistä henkirikoksista 12 vuotta istuttavaa. Neljä vuotta myöhemmin Mladjan pääsi lomille. Hän ryösti pankin ja ampui paikalle tulleen poliisin hengiltä. Nuorukainen tuomittiin teosta 15 vuoden vankeusrangaistukseen. Näin ollen mies vapautuu vasta vuonna 2027 ollessaan 46-vuotias.

Hänen nuorikkoaan asia ei kuitenkaan häiritse. Nainen oli nimittäin valmis menemään murhamiehen kanssa naimisiin, vieläpä näkemättä tätä kertaakaan. Pariskunta asteli tällä viikolla vihille Lepoglavan vankilassa. Yleensä vastanaineille annetaan mahdollisuus perhehuoneeseen. Tällä kertaa toivetta ei kuitenkaan toteutettu, koska Mladjania pidetään vaarallisena.

Sen sijaan tuore vaimo saa vierailla kahdesti kuussa vankilassa. Valvottu tapaaminen kestää noin tunnin. Lisäksi hän saa lähettää aviomiehelleen paketin kerran kuussa ja juhlapäivinä. Mies voi puolestaan soittaa mielitietylleen, mutta puhelut on maksettava itse.

Kuvat tuoreesta parista alla, tosin erikseen.

Lähde: Mirror.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: avioliitto, kolmoismurhaaja, Vanki