23v nainen sekosi erosta – lähetti sian pään uuden tyttöystävän työpaikalle

23-vuotiaan brittinaisen kostokampanja ex-poikaystäväänsä kohtaan meni niin pitkälle, että hänet on passitettu telkien taakse. Tia McBean sai vuoden ja kolmen kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen muun muassa vainoamisesta ja lähestymiskiellon rikkomisesta.

Tuomitulla ja miehellä oli suhteellisen lyhyt suhde, mutta nainen ehti tulla sen aikana raskaaksi. Kaksikko päätyi eroamaan, jonka jälkeen nainen aloitti systemaattisen kiusanteon. Hän saattoi soittaa sata kertaa päivässä ja käydä hakkaamassa exänsä oven takana yömyöhään. Tämä siitäkin huolimatta, että naiselle oli määrätty lähestymiskielto. Lisäksi hän tilaili miehen nimissä pizzoja kotiinkuljetettuna.

Härskeimpien tekojen kohteeksi joutui kuitenkin miehen uusi tyttöystävä, joka toimii ravintolapäällikkönä. Nainen lähetteli paikan kanta-asiakkaille Facebookissa viestejä. Hän väitti nähneensä ravintolan kokin tyydyttäneen itseään keittiössä ja saaneen siemensyksyn kattilaan ruuan sekaan.

McBean lähetti ravintolaan myös vastenmielisen lähetyksen, josta paljastui sian pää. Kyseisessä paikassa tarjoillaan vain halal-ruokaa, joka soveltuu islaminuskoisille. Näin ollen sian pään lähettämisellä oli erityinen merkitys.

Lähde: Metro.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: ero, lähestymiskielto, vainoaminen