Body-tagin alkuskriptit

Miesasiakas rakastui karaokejuontajaan – naisen elämästä tuli yhtä helvettiä!

Yhdysvaltalaisnainen on antanut Fox-kanavalle haastattelun käsittämättömästä tilanteesta, johon hän on ajautunut. Nikki Goeserella ja hänen aviomiehellään Benillä oli aikoinaan yhteinen karaokebisnes. He tekivät yhdessä ravintolakeikkoja.

Erään Tennesseen osavaltiossa sijaitsevan baarin asiakas iski silmänsä Nikkiin. Mies teki mustasukkaisuuksissaan järkyttävän teon huhtukuussa vuonna 2009. Hän ampui Nikkin aviomiehen hengiltä seitsemällä laukauksella täydessä ravintolassa. Asiakkaita oli paikalla noin 50.

Mies on lusinut tuomiotaan nyt kymmenen vuotta. Hän on kuitenkin pääsemässä ehdonalaiseen hyvän käytöksen vuoksi. Hiljattain Nikki oli yhteydessä asianajajaansa, koska tämä valmistelee hänen asioitaan siviilioikeudenkäyntiä varten. Hän sai kuulla, että aviomiehen surmannut mies on lähetellyt hänelle rakkauskirjeitä vankilasta koko istumisensa ajan. Tuomittu ei tiennyt Nikkin osoitetta, joten hän oli ohjannut postit asianajotoimistoon.

Nikkille valkeni viimein, kuinka pakkomielteinen suhtautuminen aviomiehen täysin yllättäen ampuneella miehellä on häneen. Nyt nainen yrittää epätoivoisesti saada tuomitun ehdonalaiseen pääsyn peruutettua. Perusteena hän käyttää vankilasta käsin harjoitettua vainoamista.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, vainoaminen