26v nainen nai 77v miehen – poliisia tarvittiin vain neljän kuukauden avioliiton jälkeen

Elokuussa Yhdysvalloissa, Floridan osavaltiossa vietettiin hieman erikoisempia häitä. Pariskunnalla oli ikäeroa nimittäin peräti 51 vuotta. 26-vuotias Lin Helena Halfon asteli alttarille iäkkään, ja varakkaan, lääkefirman toimitusjohtajan kanssa. Toinen erikoinen asia oli se, ettei sukulaisilla ollut mitään tietoa pariskunnan avioitumisesta.

Rakkaus ei katso ikää, mutta joulukuun tapahtumien valossa ”romanssi” näyttäytyy väkisinkin vähemmän romanttisena. Tuore vaimo yritti nostaa miehensä mukamas kirjoittamalla sekillä ruhtinaalliset miljoona dollaria. Nainen yritti väittää pariskunnan olevan menossa ostamaan jahtia Miamiin. Henkilökunnan epäilykset kuitenkin heräsivät ja aviomieheen otettiin yhteyttä. Hän ei tiennyt ostosreissusta mitään, vaan epäili joutuneensa huijauksen uhriksi.

Nainen pidätettiin 16. joulukuuta Tampan kansainvälisellä lentoasemalla. Epäilty on Israelin kansalainen. Tutkinnassa on käynyt ilmi, että hän oli saanut aiemmin lunastettua miehensä nimissä kirjoitetut kaksi sekkiä, joiden yhteisarvo oli 666 000 dollaria. Poliisi on kertonut, että pariskunta on asunut eri osoitteissa avioliitosta huolimatta.

Lähteinä People ja Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: petos