33v mies raiskasi ja kuristi 55v naisen – muutti sen jälkeen pokkana uhrin taloon asumaan

Australiassa on alkanut oikeudenkäynti, jossa 35-vuotiasta miestä syytetään vuonna 2019 tapahtuneesta henkirikoksesta. Hän tapasi 55-vuotiaan naisen Perthissa sijaitsevassa pubissa. Nainen antoi syytetyn tullaan autoonsa lataamaan puhelintaan.

Pian tuon illan jälkeen naisen kotioveen ilmestyi lappui. Hän kertoi olevansa lomamatkalla uuden miesystävänsä kanssa. Naisella oli läheiset välit naapureihinsa ja nämä alkoivat ihmetellä outoa toimintaa hänen kotonaan. Syytetty oli muuttanut taloon asumaan ja ikkunasta näkyi, että paikat olivat todella törkyisessä kunnossa. Lisäksi mies ajeli asukkaan autolla. Tiedusteltaessa asiaa, syytetty väitti olevansa kotolaisena naisen loman ajan.

Kun erikoinen kuvio parin viikon päästä selvisi naisen pojalle, tämä teki äidistään katoamisilmoituksen. Naisen ruumis löytyi maastosta rotkoon heitettynä. Hänelle oli tehty seksuaalista väkivaltaa ja kuristettu sen jälkeen hengiltä.

Syytetty on väittänyt, että kuolema olisi ollut vahinko. Hän on selostanut, että naisen kaulassa oli ollut kaulapanta seksileikkien vuoksi. Syyttäjä puolestaan vaatii miehelle elinkautista vankeusrangaistusta murhasta.

Lähde: Mirror.

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: henkirikos, kuristaminen, murha, raiskaus