43v nainen kehitteli syytteen mukaan uskomattoman julman juonen – sai myötäeläjät lahjoittamaan 20 000 euroa!

43-vuotiasta yhdysvaltalaisnaista syytetään tyttärensä murhasta. Seitsemänvuotias tyttö kuoli kolme vuotta sitten. Tuolloin menehtymisen luultiin johtuneen lapsen harvinaisesta sairaudesta.

Coloradon osavaltiossa asuva nainen toi tyttärensä sairastelun julkisuuteen. Hän kertoi lapsen kärsivän muun muassa mystisistä kohtauksista, lukuisista allergioista ja suolistovaivoista. Äiti sai hyväuskoiset kanssaihmiset lahjoittamaan perheelle lähes 20 000 euroa. Lisäksi tytön hyväksi järjestettiin erilaisia hyväntekeväisyystempauksia, joissa oli mukana muun muassa palokunta.

Kukaan ei osannut epäillä mitään, kunnes nainen vei toisen lapsensa tutun lääkärin vastaanotolle. Hän väitti tämänkin kärsivän samanlaisista oireista kuin siskonsa. Lääkärin epäilykset heräsivät ja asiaa alettiin tutkia. Tyttö kaivettiin haudasta. Hänen ruumiistaan ei löytynyt minkäänlaisia merkkejä äidin kuvailemista sairauksista.

Äiti on kiistänyt syyllisyytensä. Häntä syytetään murhan lisäksi muun muassa lapsen kaltoinkohtelusta. Tytön todellista kuolinsyytä ei ole toistaiseksi pystytty selvittämään.

Lähde: Mirror.

 

Teksti: Alibin toimitus
Avainsanat: Huijaus, lahjoitus, lapsen kaltoinkohtelu, murha